Home » SMK Pengiran Omar II

SMK Pengiran Omar II

Salam bikintshirt. Bagi yang beragama Islam Selamat Hari Raya Aidil Adha buat semua. Ramai dah balik kampung agaknya. Macam Che Li family semua area Kulai ngan JB jek… so balik kampung tue macam g jalan-jalan jek la kot… Apa2 pun pandu cermat jiwa selamat untuk semua yang memandu sendiri balik kampung yea… Yang naik bas, perati2 kan driver bas tue… kalau lain macam jek gaya nya gi sergah hehehe… tp jangan sampai terbabas lak… Berbalik pada post kali nie, Che Li nak kongsi satu job dari jauh. Che li dapat job dari Sabah, job paling jauh setakat nie. Alhamdulillah… Dan lepas job nie semua job akan pakai sistem marking… Rasanya ramai yang tunggu job pakai marking tue kan… Tapi sekarang layan la dulu job dari Sabah nie yek…

Tshirt kosong. Hijau dan Hitam.

Tshirt nie semuanya custom made. Suka buat tshirt custom made sebab kalau ready made senang sangat jumpa tshirt yang serupa. Lagi pun memang nak fokus wat custom made sebab nak keluar label sendiri tahun depan… Insyaallah…

Print Hijau dengan base putih. Hijau tu baru sekali print.

Setelah 2 kali print. Nampak lebih hijau florokan.

Tshirt nie printing satu warne jek. Hijau floro dan print depan belakang tambah dengan nama individu kat kaki depan baju.

Ni imej yang Che Li print belakang tshirt tu.

Yang ni masa Che Li sterika imej yang dah siap tu. Kenapa???

Kalau tengok gamba kat atas tu, Che Li tengah seterika imej yang Che Li printkan? Kenapa? Sebabnya imej yang diseterika kan lebih tahan lama, imejnya juga akan lebih berkilat dan naik warnanya. Selain daripada itu imej yang diprint akan jadi lebih licin, lembut dan lebih rata. Tapi kenala buat masa dye dah betul2 kering kalau tak melekat lak kat kertas atau plastik pelapis tue.

Lepas seterika tanggalkan perlahan-lahan.

Ingat yea, plastik yang Che Li pakai tu tahan panas, jangan pulak pakai plastik sebarangan yea. Kalau nak jimat pakai la kertas A4.

Ni masa nak packing dan pos ke Sabah.

Ni la job pertama dari Sabah. So sesiapa dari seberang sana, sudi2 la wat tshirt ngan Che Li. Bagi design dan discuss, lepas tue tunggu jek tshirt sampai. Senang kan… Kalau sudi CONTACT dan EMAIL Che Li atau terus CALL jek kan kan kan… “JOMBIKINTSHIRT”…. bubbye…

Ikhlas Dari : CHE LI & CHE NISAK.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>