Archive for June, 2010

Baju Reunion Budak Mekanikal UTM 2010

Salam satu Malaysia. Kali nie Che Li nak kongsi post yang menarik gak. Jobs yg Che Li dapat dari seorang pelajar mekanikal UTM 2010. Dah abis blaja dah bebudak nie semua. Faizul namenye. Kebetulan dia nie kawan baik la jugak pada sorang anak murid Che Li – Naaim. Dia orang nie sama2 menuntut kat UTM. Kecik jek kan dunia nie.

Okey la. Jangan buang mase lagi kan. Jom tengok beberapa keping gambar yang Che Li sempat amik… Jom layan….

Underbase Putih

Lepas tue print kuning atas underbased putih tadi

Last skali print outline hitam… wallaa…. cantik kan?

Printing kali nie tak susah, Che Li amik mase dari petang lepas balik sekolah sampai la malam lebih kurang 1030 malam siap dah. 1100 malam si Faizul noe datang amik baju die… nie lg gambar2 yang Che Li amik… moh tengok…

Nie mase dah siap print tunggu kering jek

Nie lg tunggu kering kat dalam umah di hall Che Li

Bila dah siap Che Li suka sangat tengok baju nie… lg pu kerjanye tak banyak sangat. Blok printing pun pakai 2 jek. Tak la banyak sangat. Key la, Che Li nak anta anak sulung Che Li si Danial g kelas organ. Jumpe lg di lain mase la ek… bubbye… jngan lupa contact dan sms Che Li yek… ahooooiiii…

Ikhlas Dari : Che Li

 

Baju Rewang PFR – Pusat Fotostat Razak

Pekaba semua. Sihatkan?. Bagusla kalau semuanye sihat2 belaka. Bg yang ade keuzuran semoga cepat sembuh Che Li doakan. Dah 2 minggu rasenye post terakhir Che Li kongsi dengan semua kat luar tue. So, kali nie Che Li datang lagi dengan “Baju Rewang”. Semuanye kalau tak silap 70 helai. Design diorang yang reka. Che Li touch up cikit2 jek. Baju pun diorang yang beli, macam biase Che Li printkan jek. Jom tengok 2 keping gambar baju2 tue ek. Jom…

 Ni design kat  blakang – putih & oren

Design depan tunggu kering kat hall umah Che Li

PFR nie dah 3 kali bg jobs kat Che Li sebenarnye. Dua daripadenye baju team rewang. Yang pertama si adik kawin dan kali nie abangnye la plak.  Semoga berbahagia sampai ke syurge… amin. Pendek jek post kali nie sebab dah memang ngantuk tapi gagahkan jugak untuk update blog nie… nanti ape lak kate orang kat luar tue kan… pepepun kalau berminat call atau msg  jek yea.  Kalau Che Li lambat balas sabar la yek… sibuk la tue ataupun dah terlalu penat… tue jea takde lain… okey la sampai cini la yek, bubye….

Ikhlas Dari: Che Li

Baju Kem Math dan Science SMKKS – Petrosains

Hehehe jumpa lg… baru jek td post baju Rowing Team UTM… Che Li dtg lagi dengan post kali ni – Baju Kem Math dan Science SMKKS/Petrosains.. lg pun td dah janji nak update 2 ke 3 post malam nie…

Key la… baju nie member Che Li yang bg job… nama dia Syed Ensem… hikhikhik… gurau jek… Simple jek job nie… baju hijau-biru dan print dengan kale putih… jom tengok baju2 tue…

 Print putih kat blakang. Ade logo Petrosains tue

Logo play smart kat depan

Lepas print tunggu kering

Baju nie Che Li buat tuk kengkawan sendiri… so tak la banyak kerenahnye… senang kalau wat dengan kengkawan sendiri… sebenarnye baju nie lambat cikit siapnye… diorang pun tak sempat nak pakai… kesian… silpa cikit sebab mase tue sibuk ngan keja lain… memang tak leh nak siap cepat, tp dah kengkawan suruh tak leh nak nolak… untung pun tak ambik banyak… takpela lain kali boleh wat cepat cikit kan Syed… hikhik..

Rasenye sampai cini dulu la… nak g umah mak abah jap… nanti kalau sempat Che Li update satu lagi post malam nie… kalau sempat la…btw time kasih sudi singgah dan bubbye… jangan lupe singgah lagi yek..

Ikhlas Dari : Che Li

Related Posts with Thumbnails