bikintshirt.com di FACEBOOK!!

Assalamualaikum, Salam bikintshirt buat semua. Lama dah Che Li tak update post di blog bikintshirt.com nieh. Mungkin ada yang rasakan bikintshirt.com tidak lagi beroperasikan.  Alhamdulillah bikintshirt.com semakin maju melangkah kehadapan.

Memang Che Li lama dah tak update di sini, tapi Che Li aktif di medium baru online biz nieh. Untuk makluman semua, update terkini bikintshirt.com boleh anda ikuti atau follow di Facebook kami bikintshirt.com. Sama jek namanya cuma kini bikintshirt.com di Facebook.

Tapi bukan bermakna Che Li akan terus meninggalkan blog bikintshirt.com nieh. Cuma kat sini update akan lebih tertumpu kepada perkongsian ilmu dari segi tutorial atau tips2 mencetak tshirt malah In Sha Allah akan di upload Video Asas Cetak Tshirt untuk dikongsikan.

Harap sangat blog nieh masih menjadi rujukan kepada orang2 baru dalam dunia percetakan tshirt di Malaysia nieh.

Akhir kata JOM BIKINTSHIRT… dan Jangan lupa singgah ke Facebook kami bikintshirt.com LIKE tau facebook kami. Tanpa Anda Siapalah Kami.

Ikhlas Dari : CHE LI & CHE NISAK

Baju I AM NIKON dan NIKON Contest

Assalammualaikum kepada semua yang sudi singgah di blog bikintshirt.com nieh… Dah tahun baru dah.. 2013. Melangkah masuk ke tahun baru nieh semuanya nak yang terbaik. In Sya Allah…

Untuk post pertama tahun nieh Che Li nak kongsi baju2 yang Che Li dapat dari Yuslie Segamat… semalam baru pertama kali jumpa agen yang rajin nieh…

Post kali nie lebih kepada job baru dan repeat order dari saudara Yuslie…  Jom layan…

Baju I AM NIKON

Belakang I AM NIKON.. NIKON Crew

Nikon Contest 2012-2013

Belakang NIKON Contest…

Lengan Kiri Kanan ade logo NIKON…

Untuk makluman semua, mulai tahun 2013 blog bikintshirt.com nieh akan dijadikan blog tutorial untuk belajar selok belok print tshirt/mencetak tshirt. Untuk update terkini job2 dari bikintshirt.com bolehlah singgah ke Facebook bikintshirt.com yea… Insyaallah job2 pilihan sahaja yang akan kami update di blog ini…

Untuk tempahan boleh PM di Facebook bikintshirt.com atau email ke bikintshirt@gmail.com atau cheli@bikintshirt.com… Boleh jugak contact Che Li di 0137449320

Ikhlas Dari:

CHE LI & CHE NISAK

Baju Nikon Yuslie Segamat…

Assalammualaikum kepada semua fans bikintshirt.com… Alhamdulillah semuanya berjalan lancar… segala perancangan berjalan seperti yang Che Li harapkan… Insyaallah bikintshirt.com akan terus meningkatkan kualiti dan komitmen untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan setia kami serta yang baru mengenali bikintshirt.com…

Berbalik kepada job kami pada kali ini, Che Li dapat dari kawan di Segamat. Terlebih dahulu nak ucapkan terima kasih kepada Saudara Yuslie yang banyak menyokong bikintshirt.com… semoga dimurahkan rezeki kawan saya nie…

Baju Nikon yang dah siap

Atas Meja Panjang

Design belakang

Setakat nie boleh jalan 50 helai sekali printing

Printing logo nikon kat lengan kiri dan kanan

Proses print logo di tepi

Untuk baju nie first time Che Li guna baju 4 Square… bagus jugak baju nie 190 gsm…  Sape2 berminat nak tempah baju dengan bikintshirt.com, Che Li amat alu2kan…  Taukan nak contact Che Li camne, kalau ade yang tak tau boleh lah hubungi Che Li di 0137449320/0149863059 atau email jek di bikintshirt@gmail.com untuk berkongsi ilmu atau membuat tempahan….

Akhir kata, JOM BIKINTSHIRT… dan jangan segan2 nak hubungi Che Li yea…

Ikhlas Dari,

CHE LI & CHE NISAK

Related Posts with Thumbnails