Jenis-Jenis Ink Dalam Silkscreen

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sambil-sambil tengok game JDT/Kedah nie, Che Li amik kesempatan lah untuk update cikit blog bikintshirt.com nie. Untuk post kali nie, Che Li nak kongsi sikit mengenai jenis-jenis ink yang sering digunakan oleh kebanyakan pencetak-pencetak diluar sana. Ada 2 jenis ink yang sering digunakan oleh kebanyakan pencetak-pencetak di Malaysia nie. Water-based Ink …

Read More Jenis-Jenis Ink Dalam Silkscreen

bikintshirt.com sudah kembali!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. bikintshirt.com sudah kembali!!! Kembali untuk berkongsi ilmu. Rasanya ramai yang mengenali Che Li  sejak bikintshirt menggunakan platform blogspot.com lagi. Sekitar tahun 2007 kalau tak silap lah. Masa tu tak ramai yang peka dengan prospek cetak tshirt ni. Tak macam sekarang. So pada tahun 2016 ni,  Che Li nak mula semula seperti mana tahun-tahun yang …

Read More bikintshirt.com sudah kembali!!!